• 09

Koren

Gemengd koor

Gemengd koor

"Kom in mijn hart, kom in mijn hart, o, kom in mijn hart Heer Jezus. Kom, woon in mij en maak mij vrij, o, kom in mijn hart, Heer Jezus." Dit is één van de liederen die we op dit moment zingen. Wat is het toch een zegen dat we van zo'n grote God mogen getuigen doormiddel van onze zang en dat we Zijn woord ook mogen uitdragen.

Wij zijn een gemengd koor, opgericht op 17 september 1945. Momenteel hebben we ± 40 leden. Wij hebben elke woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur onze repetities in de wijkzaal van de Pauluskerk. We bieden een leuk en afwisselend programma met diverse uitvoeringen, één keer per jaar hebben we een leuke en gezellige activiteit met elkaar.

Lees meer


Jeugdkoor Tehillah

Jeugdkoor Tehillah

Christelijk Jeugdkoor Tehillah is opgericht in de huiskamer van de familie Holster in november 1984. Het doel van ons koor is in al die tijd hetzelfde gebleven: met elkaar zingend het evangelie van Jezus Christus verbreiden en Zijn eer vergroten. De Hebreeuwse naam van het koor betekent dan ook lofzang.

Tehillah is een enthousiast koor en bestaat uit leden tussen de 15 tot 40 jaar, die er veel plezier in hebben om op donderdagavond met elkaar te zingen. Het koor staat, sinds januari 2015, onder leiding van Arjen Holster.

Lees meer


Zondagavondzang

Zondagavondzang

Enkelen van u zullen zich afvragen wat Zondagavondzang inhoudt. Al vele jaren werd er in het ziekenhuis 'Refaja' gezongen door een grote groep van vrijwilligers. Dit is interkerkelijk opgezet en we zingen uit de liedbundel van Joh. de Heer. Op deze manier probeerden we een stukje zondag op de afdelingen van het ziekenhuis te creëren en te zingen tot vertroosting van de zieken. Na de fusie van de ziekenhuizen in Dordrecht was er geen mogelijkheid meer om in Dordwijk te kunnen zingen. We zingen nu in verpleeghuis Crabbehoff en verzorgingshuis Vreedonk waardoor een wisselend rooster ontstaat tussen het verpleeghuis en het verzorgingshuis.

Lees meer

Inloggen

Registreren