• 24

Osanna kinderkoor

Gezegend Hij die komt
Die komt in de naam des He-ren
Gezegend hij die komt
Die komt in de naam van God 
Hosanna, de Zoon van David
Hosanna, de Zoon van David
Hosanna, de Zoon van David 
Gezegend Hij die komt.

Dit is de tekst van één van de liederen die we zingen op ons kinderkoor. Een lied met een diepe betekenis dat de kinderen mogen zingen.

Wij zijn een kinderkoor dat is opgericht op 31 mei 1985. Onze leden zijn tussen 5 jaar en 13 jaar. Sinds 2017 heeft Esther de Paus de leiding als dirigent. Gerdien Hakkert begeleidt ons op de piano. Iedere woensdagavond repeteren we van half 7 tot half 8 in de Wijkzaal van de Pauluskerk. Momenteel hebben we zo'n 25 leden maar het zou mooi zijn al dit er nog veel meer worden. Dus... kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom!

Een paar keer per jaar geven we een uitvoering in een verzorgingshuis of zingen we tijdens een aangepaste kerkdienst van de Merwebolder. Ook zingen we ieder jaar tijdens de kerstzangavond in de Pauluskerk.
Naast met elkaar zingen hebben we ook regelmatig een gezellige, actieve middag met elkaar. Dus wees welkom en kom een keer kijken met je vader of moeder!

Heb je nog vragen? Bel of mail dan voor meer informatie naar:

Andries Euser, voorzitter 
Tel: 078-6178713
Marjon Molenaar, secretaresse 
Bourbonhof 34
3329 BK Dordrecht
Tel: 078-6356707
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw logo Osanna Kinderkoor
OsannaKinderkoorSinds december 2018 is onze naam veranderd in Osanna Kinderkoor en hebben we een nieuw logo gekregen.
Het logo is gebaseerd op het liedje 'Hosanna, Hosanna, de Koning komt'.

Vormen die daaruit ontstonden waren o.a. palmtakken, muzieknoten, geheven handen.

Gedachten die vanuit deze beelden voortkwamen: Eerbewijs aan Jezus de Koning, jong enthousiasme, engelenzang, toewijding aan God.

Het logo zou enthousiasme richting de Koning uit moeten stralen. De vrolijkheid van de jeugd en toewijding van kinderen die omhoog kijken.

We hebben in plaats van Kinderkoor Osanna, deze woorden juist omgedraaid tot Osanna Kinderkoor. In de eerste plaats willen we Osanna eruit laten springen. Bovendien klinkt het moderner.

Inloggen

Registreren