• 24

Nieuwsarchief

Gemeentedag 2016

De commissie is weer in volle gang om een leuke gemeentedag te organiseren. Een dag voor jong en oud waar ontzettend veel te beleven is: van gezelligheid tot serieuze gesprekken, van fietsen tot sporten, en van spelen tot varen, kortom voor elk wat wils.

Deze dag kunnen wij natuurlijk niet houden zonder gemeenteleden. Daarom alvast de datum: D.V. 18 Juni 2016. Noteer deze datum in uw en jouw agenda. We hopen dat jullie allemaal komen zodat we er samen een ontzettend fijne, gezellige en gezegende dag met elkaar van kunnen maken.

De dag bestaat uit de volgende dagdelen: 
- Middag, vanaf 13:45 uur (13:00 inloop)
- Sing-in, 16:45 uur
- Avond eten, vanaf 17:30 uur
- Avondprogramma, vanaf 19:00 uur
- Afsluiting, circa 22:00 uur

Klik hier voor meer informatie over het programma

Delen in overvloed – diaconaal project
In overleg met de diaconie zal er naar aanleiding van het thema ‘Delen in overvloed’ een diaconale actie gehouden worden voor de werkgroep ‘Dagelijks Brood’ van de Dordtse Evangelisatie. We vragen u om een product uit uw voorraadkast (iets met een langere houdbaarheidsdatum) mee te nemen en in te leveren. Dit kan tijdens de gemeentedag, en op zondag 12 en zondag 19 juni in kratten die voorin de kerk staan. Laten we met elkaar deze werkgroep voorzien van producten en levensmiddelen. Zodat zij wat van onze overvloed kunnen delen met Dordtenaren in nood en hen mogen bemoedigen. Laten we bidden dat de contacten die gelegd worden, gezegend mogen worden. We hopen op een mooie opbrengst! Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vriendelijke groet van de gemeentedag commissie,

Alette Hofman, Marjan Veldman, Wim van Utrecht, Harm van Utrecht, Annemarie de Gier, Jeroen de Lang, Jos Kazen, Bauke Tuinier, Hanna Korpershoek, Wim en Mia van Rijsbergen en Jan en Thamara van den Boogaard

Inloggen

Registreren