• 07

Nieuwsarchief

Vrouwenuitje info en aanmelden

Vrijdag 10 februari 2017 organiseert de vrouwenuitjecommissie een crea-workshopavond met sing-in, ontmoeting en lekkers. Inloop vanaf 19.30 uur. 

Bekijk hier de flyer en klik op de titel voor meer info en om u aan te melden.

Onderaan de pagina staat de link om u aan te melden.

Dit jaar zijn er vier verschillende workshops:

1. Canvas schilderen
In de workshop “canvas schilderen” gaan we met acrylverf het thema Geloof (en een) Hoop Liefde verbeelden op doek. Handig om van tevoren te bedenken hoe je dat zou willen aanpakken, en misschien heb je een plaatje of foto die je als voorbeeld kunt gebruiken en mee kunt nemen.

canvas

 

2. Linnen tas stempelen
In de workshop “linnen tas stempelen” ga je zelf een stempel snijden en daarmee een linnen tas bestempelen. Je kunt je hierbij laten inspireren door het thema Geloof (en een) Hoop Liefde, maar je kunt ook iets anders bedenken. Je kunt evt. een voorbeeldplaatje/vorm meenemen om te gebruiken bij het maken van je stempel.

tas

 

3. Haken
In de haakworkshop gaan we onderzetters haken. Je kunt de kleur opgeven waarmee je wilt haken, je krijgt een haaknaald en we gaan aan de slag. 1 of 2 onderzetters kunnen er gemaakt worden, de rest van het garen neem je mee om thuis verder te haken en zo een leuke set te maken.

haken

haken2

De volgende kleuren zijn beschikbaar. Geef bij de aanmelding je voorkeur aan!

bol wol

 

4. Hippe leren armband maken

In de workshop “armband maken” maken we een leren armband met diverse soorten leer en daaraan hangen we bedels die horen bij Geloof (en een) Hoop Liefde. Het is fijn als je een zijsnijtang of goede schaar meebrengt.

armband

Aanmelden

 Klik hier om u aan te melden.

Inloggen

Registreren