• 08

Nieuwsarchief

Recensie CD André Keizer in De Waarheidsvriend

In "De Waarheidsvriend" verscheen een recensie van de cd die André Keijzer opnam ten behoeve van de renovatie van het orgel in de Augustijnenkerk door Maarten Seijbel.

Fragmenten:

  • De vaste organist van deze kerk, André Keijzer, verzorgde de vertolking van een twaalftal orgelwerken.
  • Dat gebeurde op voortreffelijke wijze, zeer muzikaal vertolkt met verrassende registraties. Met deze voortreffelijke opnamen wordt recht gedaan aan een eveneens vorstelijk instrument.

U vindt de volledige recensie op de website van de Augustijnenkerk.
Middels de orgelnieuws-pagina op de website van de Augustijnenkerk willen we u op de hoogte houden van het nieuws en de de financiële stand van zaken m.b.t. de renovatie. U vindt daar ook de eerder verschenen recensies.

De orgelcommissie en de Stichting Behoud Augustijnenkerk zijn blij dat de cd zo goed ontvangen wordt. Er is alom waardering voor het spel van André Keijzer en de kwaliteit van de cd. Inmiddels zijn er 200 cd's verkocht. De opbrengst van élke verkochte cd komt volledig ten goede aan het orgelfonds!
Het zou ons verheugen als u uw betrokkenheid toont door ook minimaal één cd te kopen (voor zover u dat nog niet deed...) Mocht u zelf niet van orgelmuziek houden (het schijnt voor te komen) dan is de cd ook uitermate geschikt als cadeau voor familie of vrienden.
Helpt u mee? Met elkaar kunnen we zo de lofzang gaande houden!

Inloggen

Registreren