• 11

Nieuwsarchief

Aanmelden diensten vanaf 5 juli

Vanaf zondag 5 juli mogen we weer met 250 personen samenkomen. Om dit goed te laten verlopen maken we gebruik van een online kerkdienst uitnodigingssysteem.

Aanmelden!
Belangrijk voor een goede voorbereiding om u zo snel mogelijk aan te melden via onderstaande link. Met dit systeem zorgen we voor een eerlijke verdeling en goede bezetting van de kostbare plekken . U dient aan te geven met hoeveel personen u komt en of u een voorkeur heeft voor ochtend of avonddienst. Mocht u geen voorkeur hebben dan dient u beide aan te kruisen! Iedereen kan zich aanmelden ongeacht leeftijd, indien u verkoudheids- of griepachtige klachten heeft moet u bij de uitnodiging aangeven dat u niet komt.

Hoe werkt het?
Als u aan de beurt bent dan krijgt u een uitnodiging per mail voor betreffende dienst. In deze mail kunt u aangeven of u wel of niet kan komen. U dient binnen 48 uur te reageren want anders verloopt de uitnodiging en wordt er naar een volgend gemeentelid/leden een uitnodiging gestuurd. Rijdt er iemand met u mee naar de kerk dan kunt u die gewoon optellen bij het aantal personen waarmee u komt.

Vragen?
Kent u mensen zonder emailadres of zijn er andere vragen dan kunt u contact opnemen op telefoonnummer 078 6305319 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De app
Klik hier om u aan te melden.

Inloggen

Registreren