• 02

Koren

Christelijk koor Tehillah

Christelijk koor Tehillah

Christelijk koor Tehillah is opgericht in de huiskamer van de familie Holster in november 1984. Het doel van ons koor is in al die tijd hetzelfde gebleven: met elkaar zingend het evangelie van Jezus Christus verbreiden en Zijn eer vergroten. De Hebreeuwse naam van het koor betekent dan ook lofzang.

Tehillah is een enthousiast koor en bestaat uit leden tussen de 15 tot 50 jaar, die er veel plezier in hebben om op donderdagavond met elkaar te zingen. Het koor staat, sinds januari 2015, onder leiding van Arjen Holster.

Lees meer


Zondagavondzang

Zondagavondzang

Enkelen van u zullen zich afvragen wat Zondagavondzang inhoudt. Al vele jaren werd er in het ziekenhuis 'Refaja' gezongen door een grote groep van vrijwilligers. Dit is interkerkelijk opgezet en we zingen uit de liedbundel van Joh. de Heer. Op deze manier probeerden we een stukje zondag op de afdelingen van het ziekenhuis te creëren en te zingen tot vertroosting van de zieken. Na de fusie van de ziekenhuizen in Dordrecht was er geen mogelijkheid meer om in Dordwijk te kunnen zingen. We zingen nu in verpleeghuis Crabbehoff en verzorgingshuis Vreedonk waardoor een wisselend rooster ontstaat tussen het verpleeghuis en het verzorgingshuis.

Lees meer

Inloggen

Registreren