• 09

Jeugdkoor Tehillah

Christelijk Jeugdkoor Tehillah is opgericht in de huiskamer van de familie Holster in november 1984. Het doel van ons koor is in al die tijd hetzelfde gebleven: met elkaar zingend het evangelie van Jezus Christus verbreiden en Zijn eer vergroten. De Hebreeuwse naam van het koor betekent dan ook lofzang.

Tehillah is een enthousiast koor en bestaat uit leden tussen de 15 tot 40 jaar, die er veel plezier in hebben om op donderdagavond met elkaar te zingen. Het koor staat, sinds januari 2015, onder leiding van Arjen Holster.

Iedere donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur wordt er gerepeteerd in de Pauluskerk of de Augustijnenkerk. Ons repertoire bestaat o.a. uit muziek van: John Stainer, John Rutter, Jay Althouse, Bach, Händel en Johan Bredewout.. Kortom voor elk wat wils.

Regelmatig brengen we onze liederen ten gehore tijdens uitvoeringen. Meestal vinden die plaats in kerken, maar een of twee keer per jaar zingen we ook in een verpleegtehuis. Soms organiseren we de uitvoeringen zelf en soms worden we uitgenodigd door een ander koor of door een stichting. Elk jaar werken we in ieder geval mee aan de kerstuitvoering in de Pauluskerk. Daarnaast organiseren we om het jaar een Passie-Pasen concert in de Augustijnenkerk. Naast het samen zingen doen we regelmatig andere leuke dingen met elkaar. We gaan bijvoorbeeld uit eten of iets actiefs doen en één keer per twee jaar gaan we met elkaar een weekend 'op kamp'. Dan wordt er natuurlijk veel gezongen, maar ook hebben we Bijbelstudies en andere activiteiten.

Houd je van zingen en gezelligheid? Kom dan vooral eens kijken op een repetitieavond en versterk ons koor! Als je geen vervoer hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Mail naar ons secretariaat en samen zoeken we naar een oplossing.

Op onze website staat nog veel meer over ons en onze activiteiten. Je kunt hier ook enkele nummers beluisteren en lezen waar we deze week oefenen. Tot snel!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inloggen

Registreren