• 09

Christelijk koor Tehillah

Christelijk koor Tehillah is opgericht in de huiskamer van de familie Holster in november 1984. Het doel van ons koor is in al die tijd hetzelfde gebleven: met elkaar zingend het evangelie van Jezus Christus verbreiden en Zijn eer vergroten. De Hebreeuwse naam van het koor betekent dan ook lofzang.

Tehillah is een enthousiast koor en bestaat uit leden tussen de 15 tot 50 jaar, die er veel plezier in hebben om op donderdagavond met elkaar te zingen. Het koor staat, sinds januari 2015, onder leiding van Arjen Holster.

Iedere donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur wordt er gerepeteerd in de Pauluskerk of de Augustijnenkerk. Ons repertoire bestaat o.a. uit muziek van: Sela, John Rutter, Jay Althouse, Händel, Johan Bredewout en arrangementen van onze eigen pianist Rens de Winter.

Regelmatig brengen we onze liederen ten gehore tijdens uitvoeringen. Meestal vinden die plaats in kerken, maar een of twee keer per jaar zingen we ook in een verpleegtehuis. Soms organiseren we de uitvoeringen zelf en soms worden we uitgenodigd door een ander koor of door een stichting. Naast het samen zingen doen we ook andere leuke dingen met elkaar. We gaan bijvoorbeeld uit eten of iets actiefs doen.

Houd je van zingen en gezelligheid? Kom dan vooral eens kijken op een repetitieavond en versterk ons koor! Als je geen vervoer hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Mail naar ons secretariaat en samen zoeken we naar een oplossing.

Op onze website staat nog veel meer over ons en onze activiteiten. Je kunt hier ook filmpjes van ons bekijken, enkele nummers beluisteren en lezen waar we deze week oefenen. Tot snel!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inloggen

Registreren