Augustijnen- en Pauluskerk: beeld en geluid (4)

Gepubliceerd op 15-07-2021 | Gewijzigd op 18-07-21

[ Update ]
Vanochtend hebben we de nieuwe installatie in de Augustijnenkerk voor het eerst gebruikt. Zoals dat altijd gaat zijn er nog wat problemen te verhelpen. Het is bekend dat de samenzang niet goed overkomt via de livestream en kerkomroep. Ook het wegvallen van de spraak tijdens het gebed is uiteraard opgemerkt. U hoeft die zaken dus niet meer door te geven. Overige zaken mag u gewoon nog doorgeven aan Jan-Willem Krowinkel via onderstaand adres.

In de afgelopen periode is er in de Augustijnenkerk gewerkt aan de nieuwe beeld- en geluid installatie. Vanaf a.s. zondag zal de nieuwe installatie in gebruik genomen worden.

Alles is voor zover mogelijk getest, maar een praktijktest met een relatief volle kerk heeft nog niet plaats kunnen vinden. Daarom vragen wij u/jou om tijdens de komende diensten ons te helpen bij het juist afstellen van de installatie. Mochten er locaties in de kerk zijn waarbij het geluid niet naar wens is of wanneer het beeld/geluid thuis niet naar tevredenheid doorkomt laat dit dan weten (meer informatie hierover onder "Lees meer")

Opmerkingen kunnen doorgegeven worden via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u daarbij ook de plaats doorgeven waar u zat?

Bij voorbaat dank, commissie beeld & geluid.

Fotoalbum

Uitleg voor kosters, de nieuwe geluidskast, de nieuwe bedieningspanelen:

1
2
3
4
5

Inloggen

Registreren