Augustijnen- en Pauluskerk: beeld en geluid (6)

Gepubliceerd op 21-10-2021

In de afgelopen zomer hebben we u geïnformeerd over de vorderingen met betrekking tot de geluidsinstallatie in de Augustijnenkerk. Inmiddels zijn de speakers verplaatst richting het Baarhuis en het orgel. Daarnaast is de installatie opnieuw door de installateur ingeregeld. De spraakverstaanbaarheid zou nu overal in de kerk een acceptabel niveau moeten hebben. 

Naast de ontwikkelingen in de Augustijnenkerk is de Pauluskerk weer in gebruik genomen en daarbij ook de beeld- en geluidsinstallatie aldaar. De combinatie van een bestaande geluidsinstallatie met een nieuwe beeld installatie heeft in eerste instantie voor enkele problemen gezorgt. Deze konden gelukkig op korte termijn verholpen worden waardoor het systeem inmiddels naar tevredenheid functioneert. 

In de komende periode zullen we als commissie een evaluatie doen over de beide installaties. Graag willen we u daarom vragen om eventuele opmerkingen met betrekking tot één of beide installaties met ons te delen. De opmerkingen kunnen dan meegenomen worden tijdens de evaluatie. De opmerkingen kunnen verstuurd worden richting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij het verzoek zoveel mogelijk informatie door te geven met betrekking tot de opmerking. Denk hierbij aan het kerkgebouw, de locatie waar u heeft gezeten en wat er precies niet naar wens is. Alvast bedankt!

Commissie beeld & geluid.

Inloggen

Registreren