Voortgang werkzaamheden Pauluskerk (2)

Gepubliceerd op 05-06-2021

Bij de vorige update was het nog mogelijk om onder de vloer te kijken zonder dat je een luik open hoefde te doen. Inmiddels lukt dat niet meer omdat de hele vloer is dichtgelegd en afgestort is met beton.

Nadat alle balken en ‘broodjes’ op zijn plek gelegd zijn heeft de installateur, Van Dongen Installatietechniek, het leidingwerk voor de verwarming tegen de onderzijde van de vloer aangebracht. Deze leidingen zorgen er voor dat de radiatoren straks hun warmte af kunnen geven. Ook zijn er diverse elektra leidingen in de vloer aangebracht. De Pauluskerk zal na de verbouwing naast het geluid ook voorzien zijn van een beeldinstallatie. De bekabeling hiervoor is weggewerkt in de vloer, zodat we straks zo min mogelijk leidingwerk op de wanden aan hoeven te brengen.

Met elkaar wordt er veel werk verzet. De samenwerking met Jongekrijg Maasbouw en Van Dongen Installatietechniek loopt goed. Zij leveren goed werk af! Ook alle vrijwilligers die helpen in de Pauluskerk verzetten veel werk, zoals het aanbrengen van diverse elektra voorzieningen, het leggen van de balken en ‘broodjes’, het schoon maken van de kruipruimte, het aanbrengen van de wapeningsnetten, het verwijderen van de ondersteuning en nog veel meer. Ook aan de omgeving wordt gedacht. Zo is de straat rondom de Pauluskerk weer netjes schoon gemaakt!

De komende weken zal de vloerverwarming en de ringleiding aangebracht worden, waarna we dekvloer kunnen storten. In de zaaltjes zal de vloer verwijderd worden, zodat ook daar een start gemaakt kan worden met het aanbrengen van de nieuwe vloeren.

De kerkrentmeesters 2&7.

Fotoalbum renovatie

Inloggen

Registreren