• 08

Jeugdclub Rafidim

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud, dan is dit stukje speciaal voor jou bestemd. Rafidim is een gemengde club van jongens en meisjes die gemiddeld zo 'n vier keer per maand bij elkaar komen: 3 keer op zondag en 1 keer op een vrijdagavond. Tijdens de zondagvergadering zijn we rondom een thema met Gods Woord bezig d.m.v. bijbelstudie en/of creatief. De vrijdagavonden hebben een meer ontspannend karakter. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sportavonden, een overlevingstocht of een strandwandeling. Daarnaast is een hoogtepunt van de club het jaarlijkse kamp, wat rond Hemelvaart plaatsvindt.

De praktijk leert dat het ontzettend fijn is om met je leeftijdsgenoten rondom het geopende Woord van God bezig te zijn en elkaar tijdens de ontspannende activiteiten beter te leren kennen. Wij nodigen je bij deze dan ook van harte uit eens een keertje vrijblijvend te komen kijken op Rafidim. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

We komen op de zondagen na de ochtenddiensten bij elkaar in één van de zaaltjes van de Augustijnenkerk. Voor de vrijdagavonden wordt de locatie van te voren bekend gemaakt. We hopen op fijne, gezellige maar bovenal door God gezegende bijeenkomsten.

Bekijk hier het rooster voor de komende periode.

Groetjes van alle leidinggevenden:

Jaco, Josefine, Caroline, Daniël, Friso, Joop, Lydia ’t Lam, Marrie, Jurgen, Lydia v.d. Blom, Frank, Jantien en Adriaan

Wil je meer weten? Neem contact op met:

Jaco Ottevanger, voorzitter 
Tel: 06-19496487
Inloggen

Registreren